Nieuwe Fire Emblem zou al jaar lang klaarliggen, screenshots gelekt

Nieuwe Fire Emblem zou al jaar lang klaarliggen, screenshots gelekt

Een nieuw hoofddeel in de Fire Emblem-reeks zou al zo goed als een jaar klaarliggen. Ook zouden er screenshots van het spel zijn uitgelekt.

Hoewel musou-game Fire Emblem Warriors: Three Hopes over een paar weken uitkomt, is de laatste hoofdgame in de franchise Fire Emblem: Three Houses. Nintendo en Intelligent Systems zouden volgens insider Emily Rogers echter al een nieuwe game in de reeks hebben klaarliggen, die volgens haar al ongeveer een jaar lang min of meer af is.

De game zou volgens Rogers door Intelligent Systems in samenwerking met Koei Tecmo en Gust ontwikkeld zijn. Het spel zou een compleet nieuw verhaal bevatten en dus geen remake zijn. Het hoofdpersonage zou daarbij opvallend rood en blauw haar hebben. Ook zouden spelers Fire Emblem-personages uit het verleden kunnen oproepen.

Kort na de geplaatste informatie van Rogers plaatste iemand op Reddit een viertal screenshot van de nog niet onthulde game. Daarin is inderdaad een personage met rood en blauw haar te zien. Vooralsnog heeft Nintendo de game in ieder geval niet officieel onthuld.

Fire Emblem
Fire Emblem
Fire Emblem
Fire Emblem

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit heb ik toch wel veel liever dan games in de warrior’s reeks. Kom maar door

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Fire Emblem is gewoon populair in het westen... Daarnaast... 1. Het zal ook nog lang niet af zijn, in ieder geval niet in deze fase. 2. Dit is pas de tweede Fire Emblem game, de Warriors titels horen gewoon niet mee te tellen. Dan kun je letterlijk hetzelfde zeggen over een Bowser's Fury, Breath of the Wild 2, Splatoon 3, etc. het is gewoonweg een belachelijk idee dat een console niet meer dan een deel per franchise kan hebben. 3. Het boeit volgens mij niets dat er veel Fire Emblem personages in Smash zijn? Het zit uiteindelijk ook vol met Mario en Pokemon. Klaag dan liever over het aantal sword-users. 4. Je noemt dan games als Pikmin en Star Fox op... die verkopen nog slechter. Zowel in Japan als het Westen, maakt absoluut geen verschil. Dus om het dan over verkoopcijfers te hebben... 5. Fire Emblem is een Tactical RPG. Heeft meer met schaken te maken dan een gemiddelde JRPG zegmaar. Vergelijk het liever met iets als XCOM.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou