Nieuwe duplicatie-glitch ontdekt in Animal Crossing: New Horizons

Nieuwe duplicatie-glitch ontdekt in Animal Crossing: New Horizons

Er is een nieuwe duplicatie-glicht ontdekt in Animal Crossing: New Horizons. Verschillende spelers vonden de glitch en deelden het op social media.

De glitch is iets gecompliceerder dan de eerdere duplicatie-glitch die in maart door Nintendo gerepareerd is. De glitch werkt alleen bij voorwerpen die een grote van 2x1 hebben.

Spelers hebben naast het voorwerp dat ze willen kopiëren ook twee tafels nodig, een kleine en één grote. De grote tafel moet in het midden van de kamer staan en het voorwerp moet op de kleine tafel staan. De speler moet dan de huisinrichtingmodus opstarten en dan de kleine tafel met het voorwerp over de grote tafel tillen zonder het om te draaien. Doen ze dit drie keer en verlaten ze dan het huis om vervolgens weer binnen te komen, dan moet het voorwerp als het goed is gekopieerd zijn.

Een video met uitleg over hoe deze glitch in zijn werking gaat is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Animal Crossing: New Horizons is een groot success. In minder dan een maand heeft de game het record verbroken voor de bestverkochte digitale-game en fans van de game maken veel content rond en over deze game. Zo heeft een fan bijvoorbeeld een programma uitgebracht, waar spelers op hun computer het eiland alvast kunnen inrichten voordat ze aan de slag gaan met terraformen. Het programma heet Island Planner en is gratis te gebruiken. Verder is er onlangs een fanmade Animal Crossing Direct verschenen. Deze video geeft weer wat de fans die het gemaakt hebben welke content zij graag nog in de game willen hebben. De ‘Direct’ is hier te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over deze game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die quality of life video heb ik halverwege uitgezet. Niet omdat deze slecht is maar omdat het de keiharde waarheid is. Zoveel goede en simpele aanpassingen die het spel nog beter zou maken dat je het zonde gaat vinden dat ze er niet inzitten!

0
test

Kan een fysiek exemplaar nog steeds nergens krijgen.

0

@XtraLinkUK Op amazon.nl staat het spel fysiek voor €50,83. Verkocht en verzonden door amazon.nl, dus geen derde partij. Edit: uit reviews blijkt dat de verpakking Duits is. Maakt voor de taalinstelling voor het spel zelf niet uit.

0

Aanbevolen voor jou