Nieuwe De Sims-game blijkbaar al gekraakt door hackers

Nieuwe De Sims-game blijkbaar al gekraakt door hackers

Hackers zouden al toegang hebben gekregen tot een vroege versie van Project Rene, de onlangs aangekondigde nieuwe De Sims-game.

Dat hebben anonieme bronnen aan Insider Gaming laten weten. Sinds 25 oktober zouden er al speeltesten worden gehouden voor de game, en de gekraakte versie zou dan ook daar op gebaseerd zijn. Hackers zouden zelf toegangscodes hebben kunnen genereren met behulp van een toegangscode van een tester.

Om te bewijzen dat de hackers daadwerkelijk toegang tot de testversie van het spel hebben verkregen, hebben ze gameplay van het spel aan Insider Gaming getoond waarbij duidelijk is dat ze geen contact met de servers van EA hoeven te maken. EA zou blijkbaar weinig beveiliging voor de game hebben ingesteld, waardoor men dit vrij gemakkelijk voor elkaar kreeg.

Electronic Arts onthulde eerder het bestaan van Project Rene, een nieuw deel in de De Sims-serie. Uniek aan de game wordt dat spelers zowel alleen als met anderen kunnen samenwerken. Daarbij kunnen niet alleen patronen en kleuren van objecten zoals meubels aangepast worden, maar zelfs de vorm van objecten. Verder legt EA de nadruk op het feit dat dezelfde ervaring op alle beschikbare platforms aangeboden moet worden, inclusief mobiel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Inclusief mobiel". Enge uitspraak. Gaan we dan objecten moeten mergen op het scherm? 3 stoelen bij elkaar wordt een bank, 3 banken bij elkaar wordt een zwembad? :|

0
test

@GameGn0me Nee. Kijk maar naar de beelden die EA heeft laten zien.

0

Aanbevolen voor jou