Nieuwe beelden van Mario + Rabbids Sparks of Hope uitgebracht

Nieuwe beelden van Mario + Rabbids Sparks of Hope uitgebracht

Ubisoft heeft gisteren nieuwe trailers van Mario + Rabbids Sparks of Hope uitgebracht.

Dat deed het bedrijf tijdens een livestream gisteren. Eén van de video's is een traditionele trailer, terwijl de andere video het concept van de game uit de doeken doet.

Ubisoft heeft ook de componisten van de muziek van het spel onthuld: dat zijn Yoko Shimomura, Gareth Coker en Grant Kirkhope. Laatstgenoemde werkte vroeger voor Rare, bijvoorbeeld aan de Banjo-games, en was ook verantwoordelijk voor de muziek in Mario + Rabbids Kingdom Battle. Coker heeft onder andere muziek voor de Ori-games gecomponeerd en Shimomura is bekend van diverse Final Fantasy- en Kingdom Hearts-games.

Eerder deze week werd aangekondigd dat Mario + Rabbids Sparks of Hope op 20 oktober uitkomt op Nintendo Switch. Er werden toen ook al nieuwe beelden getoond. Net als de eerste game laat Sparks of Hope spelers tactische gevechten houden, een beetje vergelijkbaar met de Xcom-reeks. 

In Sparks of Hope maken Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en vrienden een galactische reis om een slechte entiteit tegen te houden en de Sparks te redden. Spelers bezoeken verschillende planeten en vormen uit een rooster van negen helden een team van drie personages.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ziet er weer tof uit! Knap wat ze uit de Switch weten te halen. Geen day one voor mij, maar komt zeker op den duur in huis :-)

0

Aanbevolen voor jou