Nieuwe beelden SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake getoond

Nieuwe beelden SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake getoond

Vanaf Gamescom werden dertien minuten aan gameplay van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake laten zien.

Watch on YouTube

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake wordt een platformer à la het in 2020 uitgegeven SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. Nieuwe gameplaybeelden vanaf Gamescom (via IGN) laten zien dat de games sterk op elkaar lijken: niet alleen qua esthetiek en animaties, maar ook specifieke modellen zijn direct overgenomen, zoals de tiki’s die regelmatig in de weg staan.

In The Cosmic Shake krijgen SpongeBob en Patrick een buisje vol zeemeermintranen in handen, die al hun wensen uit laten komen. Maar de twee wensen zo veel dat er gaten ontstaan in het weefsel van de ruimtetijd; vrienden en gebouwen in Bikinibroek verdwijnen en portalen naar werelden genaamd Wishworlds komen in hun plaats. SpongeBob moet samen met Patrick, die in de tussentijd een ballon is geworden, de Wishworlds bezoeken om alles weer in orde te maken.

Er is nog geen releasedatum bekend voor SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake. Het spel moet uitkomen voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou