Nieuw! Boardgames op Gamer.nl | Gamer.nl

Nieuw! Boardgames op Gamer.nl | Gamer.nl

Vandaag starten we met een splinternieuwe rubriek: Board.Gamer! We merken dat veel van ons niet alleen van digitale games houden, maar ook van de analoge tegenhangers. Het is dus hoog tijd voor ons om wat meer in de wereld van boardgames, cardgames en tabletopgames te duiken!

Om te beginnen kan je vandaag een artikel lezen over Dungeons & Dragons voor beginners, waarin we je tips geven om te starten met deze tabletop-rpg. Als je nieuwsgierig bent naar D&D, maar niet weet waar of hoe je moet beginnen, kun je met deze introductie alvast uit de voeten.

Verder nemen we vanaf volgende week een kijkje naar de terugkerende populariteit van deze sociale manier van spellen spelen, kijken we naar de invloed van boardgames op videogames en kijken we naar bordspellen die gebaseerd zijn op games als Civilization, Pokémon en meer. In de toekomst gaan we ook bordspellen apart behandelen, zodat je weet of deze soms best prijzige pakketten de moeite waard zijn om in jouw vriendengroep te proberen.

Maak je echter vooral geen zorgen, we blijven natuurlijk keihard gefocust op videogames in alle soorten en maten. Zie dit als een leuke bonus bovenop je dagelijkse dosis gamenieuws, reviews, previews en al het andere dat je van ons gewend bent.

Heb je nog een geweldig idee voor een Board.Gamer-artikel, wil je zelf wel een keer een bordspel testen en hier iets over schrijven of heb je een suggestie voor een heel erg vet spel of event? Laat het ons dan weten via redactie@gamer.nl, geen idee is te gek! Wij hebben in ieder geval al enorme zin om samen met jullie oneindig veel plezier te hebben met Board.Gamer!

Bij wie mogen we binnenkort een potje D&D komen spelen?

boardgame
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou