Ni No Kuni 2 komt mogelijk naar Nintendo Switch

Ni No Kuni 2 komt mogelijk naar Nintendo Switch

Er lijkt een Switch-versie van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom in ontwikkeling te zijn.

Dat blijkt uit een vermelding op de website van ESRB, de Amerikaanse instelling dat leeftijdsclassificaties aan games hangt. Het is opvallend, omdat een Switch-versie van de game nooit aangekondigd is. De Switch-versie wordt op de website de 'Prince's Edition' genoemd. Vooralsnog is echter niets bevestigd.

Ni No Kuni 2 verscheen in 2018 op pc en PlayStation 4. Daarna kwamen er diverse uitbreidingen voor uit - het is waarschijnlijk dat in de Prince's Edition de diverse uitbreidingen zijn inbegrepen.

Het vervolg op Ni No Kuni heeft een losstaand verhaal. De eerste Ni No Kuni, die de subtitel Wrath of the White Witch draagt, is al wel verschenen op de Switch.

Ni No Kuni 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh, cool, ik heb net deel 1 uit! Dat de game als minder wordt beschouwd zal mij een zorg zijn, ook de mindere level 5 games zijn leuk. Deel een voor 10 € gekocht, wat echt een koopje was. Deel twee mag ik wel aan de volle prijs komen, zo leuk vond ik 'm wel.

0
test

@Chinco Ik heb deel 1 nooit gespeeld dus ik ben zonder die vergelijking aan deel 2 begonnen en ik vond het schitterend. Ik denk ook dat dat het moet zijn. Mensen kijken veel te makkelijk naar een eerder deel en zeggen dan....hij is wel minder. Ja minder...dat kan. Maar is het een leuke game ja of nee. Ja...wat is er dan te klagen. Nee? Ja dan is het wel jammer natuurlijk. Maar meer dan is een game leuk ja of nee is er eigenlijk niet nodig. Niet voor mij. En ik vond de 2e game schitterend. Jammer dat deze full priced zal zijn want anders zou ik een mobiele versie nog wel zien zitten. Niet dat de game dat niet waard is maar aangezien ik hem al speelde twijfel is. Aan iedereen die hem niet speelde is deze game de volle prijs zeker waard vind ik.

0

Aanbevolen voor jou