Nft's gebaseerd op Assassin's Creed onthuld

Nft's gebaseerd op Assassin's Creed onthuld

De nft's kunnen ook fysiek worden besteld

Ubisoft heeft de Assassin's Creed-licentie aan Integral Reality Labs uitgeleend, die een aantal nft's gebaseerd op de franchise heeft gemaakt.

De Assassin's Creed Smart Collectibles zijn gebaseerd op verschillende personages uit de reeks. Elke nft heeft "zeldzame en unieke outfits en wapens". Wanneer men een nft koopt via de Polygon-blockchain, kan men deze customizen en een fysieke 3D-versie ervan bestellen die in een glazen kubus wordt geleverd. Deze kubus heeft ook een chip die gescand kan worden en weer gebruikt kan worden in een bijbehorende app.

Naast de nft's gebaseerd op de personages, biedt Integral Reality Labs ook vijftienhonderd 'Pieces of Eden Passes' aan. Daarmee kan men "exclusieve drops en een unieke gelimiteerde 'digital soul'" verkrijgen, alsmede voorrang bij het bestellen van de fysieke kubussen. Het is nog niet bekend hoeveel de nft's en Pieces of Eden Passes gaan kosten.

Op social media reageren veel fans verontwaardigd. Nft's schieten bij veel gamers in het verkeerde keelgat, omdat ze worden gezien als een gemakkelijke manier voor bedrijven om geld te verdienen en daarnaast ook een voetdruk achterlaten qua energiegebruik. Toch experimenteren steeds meer gamebedrijven met de blockchaintechnologie, waarbij Ubisoft een van de eerste uitgevers was.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou