New Pokémon Snap onthuld

New Pokémon Snap onthuld

Er komt een gloednieuwe Pokémon Snap-game uit op de Nintendo Switch, New Pokémon Snap. De game werd onthuld tijdens de Pokémon Presents-presentatie.

Pokémon Snap kwam oorspronkelijk in 1999 uit op de N64. De game was een groot succes en fans van de game vragen al een lange tijd om een vervolg. Dat gaat nu gebeuren met New Pokémon Snap. Volgens Tsunekazu Ishihara, de CEO van The Pokémon Company, is de nieuwe Pokémon Snap-game een nieuwe versie van de geliefde klassieker. Er is nog weinig over de game bekend behalve dat die ‘binnenkort’ uit moet komen voor de Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Naast New Pokémon Snap is er ook een nieuwe app, Pokémon Smile, aangekondigd tijdens de presentatie. Deze app is nu te downloaden en moet het tandenpoetsen voor kinderen leuker maken.. Pokémon Smile laat zien hoe kinderen goed hun tanden kunnen schoonhouden en laat ze de pokémon die de kinderen helpen vangen. De app is nu beschikbaar om te downloaden op Android en iOS.

Watch on YouTube

Verder is er ook Pokémon Café Mix tijdens de Pokémon Presents-presentatie aangekondigd. Deze game is gratis te downloaden op de Nintendo Switch en smartphones. Met puzzels waarin je pokémon met elkaar moet verbinden. De speler kan ook verschillende soorten pokémon met verschillende vaardigheden aan hun bediening toe kunnen voegen.

Watch on YouTube

The Pokémon Company heeft ook meer informatie gegeven over Pokémon GO en Pokémon Sword and Shield. Over Pokémon GO zegt Ishihara dat het bedrijf bezig is om Pokémon GO speelbaar te maken in allerlei verschillende omstandigheden en bevestigd nogmaals dat Pokémon GO Fest dit jaar in zijn geheel digitaal plaatsvindt.

Voor het evenement komt de mythische pokémon Victini naar de game toe en is de speciale traineroutfit uitgekomen in Pokémon GO voor de release van The Isle of Armor-dlc in Pokémon Sword en Shield. Als laatste werd de toevoeging van Mega Evolution voor Pokémon GO aangekondigd.

Pokémon GO

In Pokémon Sword and Shield is er een speciale Max Raid-event van start gegaan met de mythische pokémon Zeraora. De pokémon kan niet gevangen worden tijdens de Max Raid-gevecht, maar als één miljoen mensen Zeraora verslaan kan iedereen met de mobiele versie van Pokémon Home de Shiny-versie van deze mythische pokémon krijgen. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de Pokémon-website.

De presentatie werd afgesloten met Ishihara die aankondigt dat er nog één groot project is die hij wil aankondigen. Dit project wordt volgende week onthuld tijdens een nieuwe editie van Pokémon Presents.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wow snap had ik toch niet zien aankomen Ik herinner dat ik deze game met mijn jongere broertje speelde. Het was zijn game. En dat vond ik wel leuk ook al vond hij het helemaal geweldig. Misschien nu als oudere en meer volwassenen die game weer eens samen doen als deze nieuwe uit is. Hahah Oude tijden herleven op modernere hardware

0
test

Op een gegeven moment zag je allemaal gen 2 Pokémon knuffels op achtergrond van Ishihara livestream. Dus laten we hopen op een volgende let’s go game ( en aangezien Nintendo elk jaar een main Pokémon game wilt uitpoepen is dit wel en grote mogelijkheid)

0

Aanbevolen voor jou