NetherRealm geeft gratis in-game geld weg aan Mortal Kombat 11-spelers

NetherRealm geeft gratis in-game geld weg aan Mortal Kombat 11-spelers

Om kritiek op de langzame progressie in Mortal Kombat 11-modus Towers of Time in te perken, geeft ontwikkelaar NetherRealm Studios gratis in-game geld weg aan spelers.

Een van de kritiekpunten op het vorige week uitgekomen Mortal Kombat 11 is dat de Towers of Time-modus erg moeilijk is. In elke 'toren' worden er 'mods' aan gevechten toegevoegd die de regels veranderen.

Om spelers een hart onder de riem te steken, geeft het mensen 500.000 Koins, 500 Hearts, 1000 Soul Fragments en 1000 Time Krystals. Ook wordt de moeilijkheidsgraad van de AI teruggeschroefd en worden de beloningen in Towers of Time talrijker.

Dit wordt allemaal ergens begin deze week aan de PS4- en Xbox One-versies van de game toegevoegd via een patch. De pc-versie heeft de patch al ontvangen. De Switch-versie ontvangt ook nog twee patches: eentje met alle bovenstaande wijzigingen, en eentje die de stabiliteit van de game moet verbeteren.

Mortal Kombat 11 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie is nu nog alleen digitaal verkrijgbaar, maar komt in mei ook fysiek uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bizar dat dit niet tijdens het testen met velen test-teams naar boven kwam. Wellicht omdat de test teams betere skills hebben dan de gemiddelde speler.

0
test

@StormFox ze hebben niet betere skills maar de gemiddelde gamer is gewend om het te gemakkelijk voorgeschoteld te krijgen. Ze weten ook dat als ze dit niet doen ze een shitload aan kritiek krijgen dus...

0

Ik vind het een geweldige game die totaal verneukt wordt met de towers of time en het grinden. Deze hele game is gewoon opgezet als een mobiele game, je verdient met alles wat (koins, hearts etc) maar zo bizar weinig dat je jarenlang moet gaan grinden om alles uberhaupt ooit te unlocken. De krypt is totaal random en je hebt geen idee wat je unlocked. Daarbij zijn sommige Tower of time challenges gewoon zo bizar dat het helemaal nergens meer op slaat, gister een boss fight met shao-kahn die je de hele tijd @random kan one-shotten, waar zelfs mijn AI fighter niet doorheen kwam na tientallen keren proberen - niet te doen... en dan al je consumables eraan vernaggelen :| Dit is een schoolvoorbeeld hoe smerig het MTX en lootboxen probleem is geworden. Eerst releasen, en dan zogenaamd de community te gemoed komen. Een probleem creëren en dan zogenaamd oplossen. Deze game is is perfect gefinetuned voor het grinden naar je portemonnee en dit is totaal niet per ongeluk gebeurd. Dit is juist diep getest om de perfecte balans te vinden tussen "te doen" en "ik grijp mijn portemonnee " Een enorme smet op een geweldige game.

0
test

@casualkiller Je omschrijft het imo perfect. Ik ga MK11 om deze reden niet kopen. Ik wil er niet aan mee werken.

0
test

@Charlie Mopps Ik wil deze praktijken ook niet ondersteunen en daarom haal ik het spel wel zodra de ultimate edition in de sale gaat. Geen haast

0
test

@casualkiller Schitterend omschreven. Ondertussen veaak ik me prima met deze game. Maar je zegt het spot on. Niks is hier per ongeluk te moeilijk gemaakt. Dat proberen ze nu wel te zeggen. En doen alsof maar ik geloof daar niks van. Dit was bewust gekozen om mensen ten alle tijden te verleiden tot aanschaf. En dat filmpje van de week waar ze zogenaamd heel open en eerlijk overkwamen, ja ja. Er zijn genoeg mensen die kunnen acteren die geen acteur zijn, Wat ik wil zeggen is dat ze heel sympathiek lijken op een filmpje en heel naturel, maar ja dat zijn acteurs ook. Niks zegt me dat dat niet in een goede scène gezet is. Een grote smet op een schitterende game, waarvan ik ook denk dat ze onder druk ook wel zullen minderen wat dan boor de spelers weer goed is. Beter niet betalen en de druk opvoeren dan accepteren en geld trekken want dan geef je ze of WB wat ze willen.

0
test

@casualkiller alleen de gold chests zijn random. De heart chests zijn absoluut NIET random.

0

@darkmanwls sorry, ik moet nog 229 fatalities pullen in de tower om er 1tje te openen +)

0

Aanbevolen voor jou