Netflix test cloudgamingservice uit middels bèta

Netflix test cloudgamingservice uit middels bèta

Bèta alleen nog maar beschikbaar in VK en Canada

Netflix is een bètatest gestart voor een cloudgamingservice.

De bèta is op moment van schrijven alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en Canda. Er vallen twee games - namelijk Oxenfree en Molehew's Mining Adventure - te streamen zonder dat ze gedownload hoeven te worden. Het streamen kan op televisies van LG en Samsung, Windows-pc's, Macs, Nvidia Shield TV en Google TV. Mensen die toegang hebben tot de bèta kunnen hun smartphone als controller gebruiken.

Vorig jaar gaf Netflix al aan onderzoek te doen naar cloudgaming. Het bedrijf zet al geruime tijd in op het aanbieden van games via een regulier abonnement. Op dit moment moeten die games echter nog gedownload worden - in de toekomst is het wellicht voor iedereen mogelijk om ze te streamen.

Netflix

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch nog steeds heel jammer dat Stadia gestopt is. Grootste probleem was dat je grotendeels weer opnieuw je library moest kopeb. Beter hadden ze moeten kijken om een koppeling met Steam, GOG, uplay etc te kunnen maken, maar dat je dus betaalt voor het steamen zelf, beetje zoals Geforce Now. Ik zie er wel toekomst in, geen eigen dure PC/console hardware meer, alleen een controller en bv een firetv stick/android stick/whatever je toch al aan je tv hebt hangen.

0

Aanbevolen voor jou