Netflix annuleert Resident Evil-serie na één seizoen

Netflix annuleert Resident Evil-serie na één seizoen

Netflix heeft besloten geen tweede seizoen te bestellen van de Resident Evil-serie.

Dat meldt Deadline. Het eerste seizoen van de serie kwam op 14 juli online. Volgens de website is de reden van het annuleren van de serie een gebrek aan populariteit. Daarnaast werd het eerste seizoen ook niet goed ontvangen bij critici.

Het eerste seizoen van de Resident Evil-serie kan wel op Netflix worden bekeken. De serie volgt Billie en Jade Wesker in twee verschillende tijdlijnen: als kinderen en als volwassenen. In de volwassen tijdlijn is een groot deel van de mensheid uitgestorven. De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph en Paola Nunez. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik wist eigenlijk niet eens dat deze serie bestond..

0
test

@Riyakuya Dan heb je redelijk onder een steen geleefd, er was redelijk wat ophef rondom een haatcampagne wegens de kwaliteit van de serie.

0
test

@Ardyn blijkbaar! Ik heb niet meer veel aandacht aan Netflix besteed de afgelopen tijd gezien het een beetje karig begon te worden.

0
test

@Riyakuya je bent niet de enige hoor, kom er nu ook pas achter. Wist wel dat er iets gemaakt ging worden maar geen idee of het al klaar was.

0

Aanbevolen voor jou