Nederland hoofdleverancier van het Fifa 20 Team of the Year

Nederland hoofdleverancier van het Fifa 20 Team of the Year

Het Team of The Year van Fifa 20 is bekendgemaakt en bestaat dit jaar uit maar liefst drie Nederlanders.

Het is geen verrassing dat Virgil van Dijk is opgenomen in het team, er waren echter maar weinig Nederlanders met de verwachting dat drie Nederlanders het team gingen halen. De aanvoerder van het Nederlands Elftal wordt vergezeld door voormalig Ajacieden Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt en daarmee is Nederland hofleverancier van het Team of the Year van 2019.

Dat is een hele prestatie, omdat het vrijwel nooit voorkomt dat spelers een plek in dit prestigieuze team weten te bemachtigen op basis van hun prestatie bij een Nederlandse club. Het behalen van het team is voor een groot deel te danken aan het behalen van de halve finales in de Champions League met Ajax. Ook het bereiken van de finale van de Nations League met Oranje is niet onopgemerkt gegaan.

Liverpool is de club met de meeste spelers in het peperdure team, er zijn dit jaar namelijk vijf Reds geselecteerd. Een complete verrassing is dit niet, Liverpool won vorig jaar immers de Champions League. De Engelse competitie werd echter gewonnen door Manchester City. Van deze club wist slechts één speler het team halen, en wel onze zuiderbuur Kevin de Bruyne.

Vooralsnog zijn enkel de statistieken van de aanvallers bekend. De rest wordt in de loop van de week onthuld. Dit bericht wordt geüpdatet zodra de andere statistieken bekend zijn.

Bekijk hieronder de aankondigingsvideo van EA met Big Virg in de hoofdrol.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou