NCSoft toont nieuwe beelden van filmische Project M

NCSoft toont nieuwe beelden van filmische Project M

NCSoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht van hun filmische actiegame Project M.

Het spel - niet te verwarren met een nog in mysterie gehulde nieuwe game van Bloober Team met dezelfde naam - werd tijdens de State of Unreal-presentatie van Epic Games op de Game Developers Conference getoond. De game loopt immers op Unreal Engine 5.

In de trailer is een digitale versie van NCSofts chief creative officer Taekjin Kim te zien, die vervolgens kijkers begeleidt tijdens nieuwe beelden van het spel.

Sinds de aankondiging van Project M wordt het spel regelmatig vergeleken met Quantic Dream-titels zoals Heavy Rain en Detroit: Become Human. Volgens NCSoft hebben de keuzes die spelers maken gedurende het spel dan ook invloed op het verloop van het verhaal. 

Het is nog niet bekend wanneer Project M moet verschijnen en op welke platforms.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Misschien is het een signaal dat de nieuwe site bijna online komt. Anders is dit wel slecht voor ene professionele site. Ik kreeg die melding ook al.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Nee maar ik bedoel misschien dat ze hier geen aandacht meer insteken. Ook al weet ik dat dat een kwestie van niks is. Ik heb een klein blog voor mezelf en zelfs daar hou ik doe dingen gewoon actief. Maar ik dacht misschien gaan ze binnen een paar dagen of na dit weekend live met de nieuwe en is daar de ssl nu wel actief. Moet ik toegeven dat mijn echte kennis van websites vrij laag is. Dus was ook puur een gedachte.

0

Aanbevolen voor jou