NBA 2K21-demo vanaf nu beschikbaar

NBA 2K21-demo vanaf nu beschikbaar

Vanaf vandaag kunnen liefhebbers aan de slag met de demo van de volgende titel uit de langlopende NBA-reeks.

De NBA 2K21-demo is reeds beschikbaar voor PlayStation 4, Switch en Xbox One. De demo bevat twee iconische teams, en twee teams die nu actief zijn. Spelers kunnen bijvoorbeeld in de huid kruipen van niemand minder dan de legendarische Kobe Bryant door het All-time Lakers-team te selecteren. Verder kan er worden gespeeld met de All-time Celtics, de Milwaukee Bucks en de LA Clippers.

NBA 2K21 verschijnt op 4 september voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. De versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X komen eind dit jaar uit. De next-gen versies moeten apart gekocht worden. Alleen mensen die de Mamba Forever-editie van de game op PS4 of Xbox One kopen, kunnen op de next-gen consoles een gratis update downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Alleen mensen die de Mamba Forever-editie van de game op PS4 of Xbox One kopen, kunnen op de next-gen consoles een gratis update downloaden." Dit moet echt afgelopen zijn met dit soort smerige praktijken , dit is dus precies waarom features als crossbuy (ps4) en smart-delivery (xbox) nooit echt van de grond komen omdat 3th parties liever hun klanten grof uitmelken (zie ook control van remedy bv)

0

Aanbevolen voor jou