Naughty Dog over pc-versie The Last of Us: Part 1: 'Niet de kwaliteit die je van ons verwacht'

Naughty Dog over pc-versie The Last of Us: Part 1: 'Niet de kwaliteit die je van ons verwacht'

Studio erkent problemen

Ontwikkelaar Naughty Dog erkent dat veel spelers tegen problemen aanlopen in de onlangs uitgebrachte pc-versie van The Last of Us: Part 1 en werkt aan meer patches om die te verhelpen.

"We weten dat sommige van jullie niet de Naughty Dog-kwaliteit hebben ervaren die jullie verwachtten", zegt de studio op Twitter tegen pc-spelers. "Ons team werkt hard om deze problemen op te lossen die nu jullie game-ervaring in de weg staan, zodat het de kwaliteit die jullie verwachten en verdienen bereikt."

Naughty Dog kondigt verder aan dat er komende dinsdag een hotfix verschijnt die het bibberen van de camera verhelpt als je met de muis speelt, plus een aantal crashes en andere problemen. Later in de week komt er nog een patch uit met overige probleemoplossingen. De studio roept spelers die problemen ervaren verder op om te checken of ze de nieuwste drivers hebben geïnstalleerd voor hun videokaart.

De pc-versie van The Last of Us: Part 1 is ontwikkeld door Naughty Dog en Iron Galaxy. De game kwam afgelopen dinsdag uit, maar toen bleek al snel dat dat veel spelers prestatieproblemen en crashes ondervonden. Op Steam waren de gebruikersrecensies dan ook grotendeels negatief.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik gok dat er iemand (of een paar iemanden) uit gaan vliegen dankzij deze ramp. Wat een slechte QA heb je als zo'n product released.

0
test

Maakt niet uit Naughty, als je denkt onsterfelijk te zijn ga je uiteindelijk toch aan je bek. Zie Bethesda, zie CD PR, zie Rockstar en nu jullie. De consument pikt veel, maar niet alles. Don't bite the hand ;)

0

Aanbevolen voor jou