Naughty Dog onthult merchandise voor The Last of Us Part 2 | Gamer.nl

Naughty Dog onthult merchandise voor The Last of Us Part 2 | Gamer.nl

Ontwikkelaar Naughty Dog brengt nieuwe merchandise uit in aanloop naar de release van The Last of Us Part 2. Naughty Dog gebruikt Outbreak Day om voor de community nieuwe exclusieve producten uit te brengen.

Outbreak Day (26 september) is de dag in de wereld van The Last of Us toen het zogenoemde cordyceps-schimmel uitbrak in grote ma a's wereldwijd infecteerde. Deze desastreuze gebeurtenis resulteerde in de huidige wereld waarin Joel en Ellie moesten overleven in de eerste game.

Onder de nieuwe merchandise bevindt zich een grijze poster van Joel die op de gitaar speelt. Alhoewel zijn gezicht niet helemaal te zien, kan hij wel degelijk herkend worden door zijn shirt en baard. De poster kost ongeveer 38 euro.

The Last of Us

Ook is er een 2XLP vinyl heruitgave van de officiële soundtrack van The Last of Us aangekondigd. In de soundtrack zitten alle dertig originele tracks in de LP. De artwork is, net zoals de poster hierboven, gedaan door Sam Wolfe Connely. De muziek is gecomponeerd door Gustavo Santaolalla. De plaat is verkrijgbaar in twee versies en kost ongeveer 30 euro. De tweede volume van de soundtrack verschijnt in het voorjaar van 2019.

The Last of Us

Eveneens zijn er nieuwe avatars van The Last of Us-franchise beschikbaar. Op de PS4 kunnen in de PlayStation Store avatar-packs worden verkregen van verschillende personages. De avatar-packs zijn gratis te verkrijgen tot 27 september om 17:00. Daarna kost de avatar-packs 0,49 euro per stuk.

In de App Store van Apple kunnen in totaal 36 stickers gratis gedownload worden met een The Last of Us-thema. Er zijn stickers beschikbaar van verschillende personages, zoals Ellie, Joel en Riley.

The Last of Us

Er is ook een nieuw officieel T-shirt verschenen waarop Ellie's iconische tatoeage is afgebeeld. Het shirt komt in een grijze kleur en kost ongeveer 27 euro.

The Last of Us
The Last of Us

Als laatst zijn er ook nog speciale The Last of Us: Part 2-achtergronden uitgekomen voor mobiel, laptop en tablet en is er een speciaal thema-achtergrond voor de PS4.

Een releasedatum voor The Last of Us: Part 2 is nog niet bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou