Naughty Dog brengt wederom patch voor pc-versie The Last of Us: Part 1 uit

Naughty Dog brengt wederom patch voor pc-versie The Last of Us: Part 1 uit

Het is de vierde patch sinds de release op 28 maart

Naughty Dog heeft wederom een patch voor de pc-versie van The Last of Us: Part 1 uitgebracht.

Versie 1.0.2.0 is de vierde patch voor de game sinds het op 28 maart op pc uitkwam. De pc-versie werd bij release geplaagd door prestatieproblemen en crashes, wat op Steam veel negatieve gebruikersrecensies opleverde. Sindsdien probeert de ontwikkelaar de pc-versie op het gewenste niveau te krijgen met patches.

Met de nieuwe patch worden weer allerlei prestatieproblemen aangepakt, onder andere qua graphics. Zo was er een bug waardoor personages er nat uitzagen tijdens gameplay die is aangepast - zoals te zien in het onderstaande filmpje. Ook zouden tijdens een specifiek tussenfilmpjes de animaties van een paard niet inladen, en is dit ook aangepast. De volledige patch notes zijn hier te lezen.

De ontwikkelaar meldt in de patch notes het volgende: "Bij Naughty Dog en bij onze partners van Iron Galaxy houden we meldingen van spelers nauwlettend in de gaten voor toekomstige verbeteringen en patches. We blijven actief optimaliseren, werken aan de gamestabiliteit en oplossingen die aan toekomstige updates worden toegevoegd."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is mijn #1 game (samen met tlou2) maar dit doet wel pijn om te lezen. Fenomenale afwerking op console, maar dan de bagger afwerking van een pc game die we tegenwoordig gewend zijn, helaas.

0
test

@Markus88 Inderdaad. The Last of Us games kwamen altijd uit op het einde van een generatie. Dat maakt dat deel 2 grafisch nog steeds op de dag van vandaag indrukwekkend is. Ondanks het feit dat die game moest draaien op hardware uit 2013. Deze PC versie is een drama.

0

Aanbevolen voor jou