Nieuwe pokémon ontdekt op offciële Pokémon-website

Nieuwe pokémon ontdekt op offciële Pokémon-website

Er is een nieuwe pokémon verschenen op de officiële website van Pokémon Sword and Shield. De pokémon in kwestie verschijnt als een soort pixelachtige glitch op de pagina en is zijn of haar identiteit momenteel onbekend.

Op de Pokémon Sword en Shield-pagina is de mysterieuze pokémon rechtsonder te vinden en de indruk wekt van een glitch. Wanneer er echter met de muis naartoe wordt gericht springt het wezen van de muis een keer weg voordat erop geklikt kan worden. Wanneer er eenmaal op de pokémon geklikt wordt is te zien dat de pokémon in kwestie een vecht-pokémon is met een gewicht van 117 kilo en uitgerust is met de vaardigheid Steadfast.

Pokemon sword shield

Verder is de omschrijving van de pokémon slechts gedeeltelijk ingevuld, maar lijkt vermoedelijk te stellen dat deze pokémon alleen gevangen kan worden door te vechten tegen andere pokémon die vele gevechten hebben overleefd. Daarnaast wordt genoemd dat deze pokémon zal stoppen met vechten wanneer het iets heeft gedaan of bereikt. Hoe dan ook zijn de speculaties rondom de identiteit van deze pokémon losgebarsten. Sommigen zeggen dat dit een Galar-versie kan zijn van Cubone of een evolutie van Farfetch'd.

Uit de pixelachtige afbeelding kan op dit moment in ieder geval niet veel vastgesteld worden. Wel is te zien dat de pokémon bestaat uit de kleuren wit, groen, bruin en oranje.

Pokémon Sword en Shield zijn vanaf 15 november verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Doet me denken aan missing no uit red/blue

0

Aanbevolen voor jou