Mysterieuze herinneringen in gameplay-trailer Blair Witch

Mysterieuze herinneringen in gameplay-trailer Blair Witch

In Blair Witch krijgt het hoofdpersonage te maken met mysterieuze herinneringen in de Black Hills-bossen, die mogelijk te maken hebben met de legendes over een heks.

Over een maand lanceert de psychologische horrorgame Blair Witch. Op het YouTube-kanaal van Blooper Team is nu een

Watch on YouTube

van het spel uitgebracht, die volgens de ontwikkelaar het beste bekeken kan worden met de lichten uit en een koptelefoon op.

In de ruim anderhalve minuut durende video is te zien hoe het hoofdpersonage niet meer alleen op zoek is naar een vermist persoon, maar te maken krijgt met vreemde dingen die gebeuren in de Black Hills-bossen. Hierbij heeft hij het over de legendes van een heks, die mogelijk te maken hebben met de mysterieuze herinneringen die het hoofdpersonage te zien krijgt.

Vorige week bracht Game Informer nog een video uit met ruim tien minuten aan gameplay van Blair Witch. Deze beelden stonden grotendeels in het teken van Bullet, de hond die de speler vergezelt in de bossen. Bullet speelt een grote rol in het spel en wordt onder andere gebruikt om op plekken te komen waar de speler niet kan komen, te blaffen tegen monsters en items en om puzzels op te lossen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou