Muzikant noemt LittleBigPlanet 2 | Gamer.nl

Muzikant noemt LittleBigPlanet 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Leary, ook bekend onder de artiestennaam Ochre, zegt dat Sony een licentie zou hebben genomen op zijn nummer Infotain Me, om te gebruiken in LittleBigPlanet 2. Zoals gebruikelijk bij geruchten en speculatie wil Sony niet reageren op het bericht.

Het is de tweede keer in korte tijd dat LittleBigPlanet 2 genoemd wordt. Enkele weken geleden was het een Nederlandse marketingmanager van PlayStation die de titel in de mond nam. In dat geval was het echter niet duidelijk of hij zich versprak en doelde op een voor PlayStation Move aangepaste versie van de eerste LittleBigPlanet of daadwerkelijk op een nieuw deel. Sony heeft wel gezegd dat een tweede deel niet is bevestigd.

Contraproductief

In 2009 heeft ontwikkelaar Media Molecule wel gezegd geen tweede deel te willen maken. "Dat zouden we nooit willen doen. Het is het meest contraproductieve wat je zou kunnen doen, denk ik", zei levelontwerper Danny Leaver. Leaver doelde hiermee op het feit dat LittleBigPlanet voor een belangrijk deel draait om het maken en delen van levels door gamers zelf. Als er een vervolg zou komen, wordt de community opgesplitst in twee delen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou