Munten verzamelen in attractiepark Super Nintendo World

Munten verzamelen in attractiepark Super Nintendo World

Over ruwweg zes maanden opent het allereerste attractiepark van Nintendo in Universal Studios Osaka, Super Nintendo World. Om potentiële bezoekers alvast lekker te maken heeft Nintendo een href="https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=fI7SuhwbKLE&feature=emb_title" rel="noopener noreferrer" target="_blank">korte video</a> van het park naar buiten gebracht.

Hoewel de video weinig informatie bevat, geeft Nintendo bezoekers wel alvast een impressie van de twee grote attracties, Mario Kart en Yoshi. De video geeft echter vooral een impressie van de sfeer in het attractiepark.

De video introduceert wel een speciale app die bezoekers van het park kunnen koppelen aan hun magnetische polsband. Op deze manier kunnen liefhebbers punten verdienen, die vervolgens doorgestuurd worden naar hun Nintendo-console. Tijdens een Japans persevenement werd onthuld dat bezoekers hiervoor in klassieke Mario-stijl blokken moeten (kapot)slaan. In de video hieronder zie je hoe dat er ongeveer uitziet.

Bovendien vinden er dagelijks Boss Battles plaats waar bezoekers moeten samenwerken om punten te verdienen. Hoe dit precies in zijn werking gaat is nog niet bekend. De punten worden in elk geval bijgehouden en getoond op een speciaal scorebord.

Eerder doken er al officiële modellen van Super Nintendo World op. De gelekte modellen komen overeen met de vrijgegeven video. Of het park er daadwerkelijk uit gaat zien als in de modellen en de korte video, moet nog blijken.

Watch on YouTube

Super Nintendo World in Osaka opent naar verwachting in de zomer van 2020.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch maar eens tijd om eindelijk dat reisje naar Japan te maken...

0
test

@MichelMusters wel eerst genoeg muntjes verzamelen ;)

0
test

@HunterSeeker Nice.

0
test

@HunterSeeker Lol!

0
test

@MichelMusters Eens..

0
test

Het ziet eruit als een enorm grote fitness school/klas. Niks mis mee hoor, maar denk dat je voldoende calorieën verbrand hier :)

0

Aanbevolen voor jou