MultiVersus-maker legt uit hoe nieuw personage Gizmo speelt

MultiVersus-maker legt uit hoe nieuw personage Gizmo speelt

Ontwikkelaar Player First Games geeft een blik op het nieuwe personage Gizmo, dat vanaf morgen speelbaar is.

Volgens de Twitterpagina van ontwikkelaar Player First Games is Gizmo een zogeheten support-personage. Hij is er dus op gericht om zijn gevechtspartner te assisteren. Gizmo maakt gebruik van de boog die hij ook gebruikt in de film Gremlins 2. De speler moet de aanvalsknop een tijdje inhouden om pijlen af te kunnen vuren, en als de knop lang genoeg in wordt gehouden vliegen de pijlen in brand.

Zijn speciale aanval heet Song of the Mogwai, waarbij muzieknoten als projectielen worden ingezet. Die projectielen zorgen ervoor dat vijanden tijdelijk geen skills kunnen gebruiken. Door zijn ‘Gizmo A-Go-Go’-move achterop de rug springen van een teamgenoot, waarmee hij debuffs van het personage wegneemt. Vanaf de rug kan Gizmo zijn boog en Song of the Mogwai blijven gebruiken.

Gizmo zou eigenlijk gisteren aan MultiVersus worden toegevoegd, maar ontwikkelaar Player First Games had extra tijd nodig “om hem uit zijn doos te halen”. Later komt ook een ander Gremlins-personage naar het spel, namelijk de antagonist Stripe, die volgens de ontwikkelaar andere moves krijgt. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou