MultiVersus krijgt volgende week mogelijk nieuw Gremlins-personage

MultiVersus krijgt volgende week mogelijk nieuw Gremlins-personage

Het officiële Twitteraccount van MultiVersus hint naar de komst van een Gremlin als speelbaar personage.

“We hebben een kleine, pluizige verrassing die dinsdag naar je toekomt”, zo luidt onderstaande tweet. Een video toont iemands zolder of kelder met daarin een doos, waaruit aan het einde twee harige handen steken.

Het personage Stripe was eerder al aangekondigd voor MultiVersus. De antagonist uit de eerste Gremlins-film wordt toegevoegd voor het einde van het huidige MultiVersus-seizoen, dat in november eindigt. Het personage dat hieronder wordt geteaset is Gizmo.

Fans dachten dat Gizmo een skin zou worden voor Stripe, en dat de twee dus eigenlijk hetzelfde personage zouden zijn, met dezelfde aanvallen. Game director Tony Huynh meldt echter op Twitter dat “Gizmo en Stripe twee verschillende personages” zijn; het is voor het eerst dat de naam Gizmo door een ontwikkelaar wordt genoemd.

“Nee, het zijn compleet verschillende personages”, antwoordt Huynh op de vraag of de twee een kopie (“echo fighters”) van elkaar zullen zijn. Het is onbekend of Gizmo dinsdag wordt toegevoegd, of dat zijn volledige onthulling plaatsvindt. Ook moet nog blijken of Stripe tegelijkertijd met hem wordt uitgebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou