Multiplayermodi oude Call of Duty-games werken opeens weer op Xbox 360

Multiplayermodi oude Call of Duty-games werken opeens weer op Xbox 360

Worden de games klaargestoomd voor een release op Xbox Game Pass?

De multiplayermodi van oude Call of Duty-games die oorspronkelijk op Xbox 360 zijn verschenen, werken opeens weer volledig naar behoren.

Dat laat Twitter-account CharlieIntel weten. Het gaat in ieder geval om de games Call of Duty: Black Ops, Black Ops 3 en Modern Warfare 2, en dan specifiek de Xbox 360-versies van de games. De multiplayerservers van deze games waren voorheen gebrekkig vanwege lag, verbindingsproblemen en hackers, maar men kan deze games nu weer zonder problemen spelen.

Spelers hebben massaal de proef op de som genomen. Zo waren er gisteren 110.000 spelers tegelijk online die Black Ops aan het spelen waren. Het fixen van de servers zorgt dus voor een toename in populariteit van deze oude games.

De timing van deze fix voor de multiplayerservers is curieus. De Federal Trade Commission heeft eerder deze week een rechtszaak tegen Microsoft verloren rondom de Activision Blizzard-overname. Ook een hoger beroep van de FTC werd afgewezen. Microsoft moet er nu alleen nog uitkomen met het Britse Competition and Markets Authority, waarna het bedrijf Call of Duty-uitgever Activision Blizzard over kan nemen. Het is waarschijnlijk dat er kort daarna diverse spellen van de uitgever op Xbox Game Pass verschijnen, waaronder oude Call of Duty-games. Misschien zijn de servers van de bovengenoemde delen dan ook om deze reden in ere hersteld.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wel de beste cod games als je het mij vraagt.

1

het begint nu duidelijk te worden: oude servers worden weer geanimeerd, Activision mag vanaf maandag niet meer verhandeld worden op de beurs en COD MW2 is nu met 50% korting aan te schaffen op PSN. Ik verwacht deze week de bekendmaking van de definitieve overname.

0

Aanbevolen voor jou