Multiplayer-modus van Modern Warfare meest gespeeld in jaren

Multiplayer-modus van Modern Warfare meest gespeeld in jaren

Activision heeft in een href="https://investor.activision.com/news-releases/news-release-details/call-duty-modern-warfare-1-most-played-call-duty-multiplayer" rel="noopener noreferrer" target="_blank">persbericht </a>aangegeven dat de multiplayer-modus van Call of Duty: Modern Warfare de meest gespeelde multiplayer is van deze generatie consoles.

De game verscheen in oktober en sindsdien is de modus al ruim 500 miljoen uur gespeeld. Daarnaast zijn er reeds 300 miljoen potten gespeeld en bracht de game al meer dan een miljard dollar op. Call of Duty: Modern Warfare is de eerste game uit de franchise die cross-play ondersteunt, deze functie heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de hoge cijfers.

"Het momentum van Modern Warfare is vanaf dag één al goed en spelers hebben veel plezier. De multiplayermodus blijft veel langer populair dan de afgelopen jaren. Dit zien we ook terug in het aantal uren dat de multiplayer is gespeeld, dit geldt zowel voor het totaal aantal uren, als de gemiddelde speeltijd per dag. Het is geweldig om te zien dat fans zo positief reageren op het ons werk. We zijn blij met het resultaat en zijn van plan om nog meer content te leveren", bericht Brydon Beede, uitvoerend vice-president en algemeen manager van de Call of Duty-franchise.

Eind oktober werd duidelijk dat Call of Duty: Modern Warfare een uitstekend lancering kende. De game bracht in drie dagen maar liefst 600 miljoen dollar op. Daarnaast werd onlangs bekendgemaakt dat de first-person-shooter de bestverkochte game van 2019 is.

Call of Duty: Modern Warfare wordt nog altijd verder uitgebreid en ontvangt regelmatig updates. Bovendien is het eerste contentseizoen recent van start gegaan, wat spelers een compleet nieuw progressiesysteem biedt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En volledig terecht! Terug naar de roots van Modern Warfare gaan en daarop alles wat ze geleerd hebben in de afgelopen delen daarin toepassen. De multiplayer speelt lekker weg en de gunfight modus is een onverwachte maar toffe toevoeging! Ook de Ground war modus vind ik wel een erg leuke mode!

0
test

Het is ook gewoon een erg goede game geworden, sinds Blops 1 eindelijk weer een CoD waar ik van geniet.

0

Aanbevolen voor jou