Multiplayermodus Mario Kart Tour nu beschikbaar

Multiplayermodus Mario Kart Tour nu beschikbaar

De multiplayermodus van Mario Kart Tour is onlangs online gegaan. De update is vanaf vandaag beschikbaar op alle smartphones.

Bij de release van Mario Kart Tour vorig jaar was het nog niet mogelijk om tegen andere spelers te racen. In december werd er aangekondigd dat er een multiplayermodus voor de mobiele game in ontwikkeling was. Mensen met een Gold Pass-abonnement konden de bèta van de modus testen.

Nintendo’s nieuwe update bevat twee multiplayermodi: standaardraces en de ‘Gold Races’. Voor de laatstgenoemde modus moet wel de Gold Pass worden aangeschaft voor 5,29 euro per maand. Gold Races bieden onder andere hogere snelheden dan 200cc en extra in-game valuta en badges. De aankondigingstrailer van de multiplayermodus is hieronder te bekijken.

Mario Kart Tour is beschikbaar op alle Android- en iOS-smartphones.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

You lost me at "Gold Pass-abonnement"

0
test

Tijd gespeeld in het begin toen het net uit was. Toen kon ik nog wel eerste worden in het klassement maar na verloop van tijd gingen de gold pass spelers mee doen en kom je nog niet eens in de buurt van hun scores. Nu al een hele lange tijd niet meer opgestart. Kan eigenlijk wel weer van mijn telefoon af.

0
test

@Pug205GTi hier precies hetzelfde, en omdat het na 2 weken weer nieuwe maps, mannetjes, karts zijn die je moet unlocken ben ik gaan denken: waar ben ik nu precies mee bezig? toen had ik em van mn telefoon gehaald. Het speelde verder wel leuk weg.

0

Aanbevolen voor jou