Mortal Kombat-schrijver regisseert System Shock-serie

Mortal Kombat-schrijver regisseert System Shock-serie

Greg Russo, de schrijver van de vorig jaar verschenen Mortal Kombat-film, regisseert de aankomende televisieserie gebaseerd op System Shock.

Dat meldt Deadline. "Het is een eer om samen met het fantastische team van Binge en Nightdive Studios de iconische System Shock-franchise naar televisie te brengen. Ik wacht al tijden op het juiste moment om mijn regiedebuut te maken en het is eindelijk zover."

Russo heeft ook het script geschreven van een aankomende verfilming van Space Invaders en werkt op dit moment ook aan een script voor een Saints Row-film. De System Shock-serie moet ergens dit jaar verschijnen.

Vorig jaar werd de serie gebaseerd op System Shock aangekondigd. De live-action serie betreft een samenwerking tussen licentiehouder Nightdive Studios en Binge.com, een streamingplatform dat dit jaar verschijnt. De streamingdienst moet zich specifiek richten op content gebaseerd op games. Binge.com werkt ook aan een serie gebaseerd op Driver.

Hoewel het in 1994 verschenen System Shock is ontwikkeld door LookingGlass Technologies, werkt Nightdive al enkele jaren aan een remake van het spel. De Bioshock-games zijn spirituele opvolgers van System Shock. In System Shock - en de aankomende remake - bezoeken spelers een ruimtestation waarin een losgeslagen A.I. de scepter zwaait. Het is waarschijnlijk dat de serie een soortgelijk plot gaat aanhouden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Bizar hoeveel tijd en moeite ze willen steken in een franchise waar iedereen lovend over is maar de daadwerkelijk verkopen dramatisch slecht waren. Je zou denken dat ze eerder de Bioshock franchise aanpakken, dat was toch het meer populaire broertje/zusje.

0

Aanbevolen voor jou