Montana-uitbreiding voor American Truck Simulator getoond

Montana-uitbreiding voor American Truck Simulator getoond

SCS Software heeft een uitgebreide gameplayvideo uitgebracht van een Montana-uitbreiding voor American Truck Simulator.

De video is bijna dertig minuten lang. De uitbreiding werd eind vorig jaar al aangekondigd, maar het bleek lange tijd stil rondom de dlc. Nu is dus de video uitgebracht. 

Montana wordt de elfde Amerikaanse staat die in de game te bezoeken is. Op release in 2016 waren Californië en Nevada beschikbaar, en later zijn daar via uitbreidingen Arizona, Oregon, New Mexico, Utah, Idaho, Washington, Wyoming en Colorado aan toegevoegd.

SCS laat weten dat de uitbreiding ver klaar is, maar geeft nog geen precieze releasedatum. Na de uitbreiding wordt de staat Texas ontwikkeld voor de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb nog nooit zon game gedaan, ziet er wel ontspannend uit. Maar wat moet je eigenlijk doen? En zijn de wegen ook realitisch? Dan bedoel ik of ze er ook in het echt zijn, hoeft niet 100% te kloppen met de realiteit maar dat zou wel punten scoren.

0
test

@-JK- Zelf speel ik Euro Truck Simulator 2, en in mijn ervaring zijn de wegen best realistisch. Zo heb je in Nederland de afsluitdijk bijvoorbeeld. En met (simpele) mods kun je het spel nog realistischer maken, door bijvoorbeeld meer verkeer te laten rijden in de map. Verder is het doel van het spel vrachten van A naar B brengen, en hoe meer je dat doet hoe meer geld je verdient. Wanneer je veel geld hebt verdient kan je nieuwe vrachtwagens kopen en ook personeel aannemen om voor je te gaan rijden. Verder is er veel customization met de vrachtwagens en ook de opleggers kan je customizen. Voor ATS weet ik het niet zeker maar, voor ETS2 is een demo op steam, ik zou het zeker aan raden als je interesse hebt! :)

0

Aanbevolen voor jou