Monster Hunter Now verschijnt op 14 september

Monster Hunter Now verschijnt op 14 september

Van de makers van Pokémon Go

Monster Hunter Now, de nieuwe game van Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic, komt wereldwijd op 14 september uit op iOS en Android.

Dat hebben Niantic en Capcom aangekondigd. Afgelopen april werd de game al aangekondigd. In Monster Hunter Now moeten spelers samen met vrienden jagen op monsters die zich zogenaamd overal in de echte wereld bevinden. Net als in Pokémon Go wordt daar geodata voor gebruikt. 

Men kan materialen vrijspelen om sterkere uitrusting en wapens te creëren, met als in de Monster Hunter-games. Daarbij kan men monsters 'taggen' vanuit huis als men op dat moment niet in de gelegenheid is om naar de betreffende locatie te reizen. Op die manier kan men er later op uit trekken om op jacht te gaan.

Vandaag werd er een speciale showcase uitgezonden rondom de game die hieronder te bekijken valt. Daarin is ook de eerste gameplay van het spel te zien. Ook is bekendgemaakt dat er dertien verschillende monsters in de game zitten op release: Jyuratodus, Great Jagras, Legiana, Pukei-Pukei, Kulu-Ya-Ku, Barroth, Great Girros, Paolumu, Tobi-Kadachi, Anjanath, Rathian, Diablos en Rathalos.

Overigens ontsloeg Niantic afgelopen maand 230 werknemers, ongeveer een kwart van het bedrijf. De ontslagen maakten onderdeel uit van een reorganisatie en koerswijziging. Daarbij werd het vorig jaar aangekondigd Marvel: World of Heroes geannuleerd. Ook werd de eerder uitgekomen mobiele game NBA All-World stopgezet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou