Molyneux: "Natal is een grotere stap vooruit dan Move" | Gamer.nl

Molyneux: "Natal is een grotere stap vooruit dan Move" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Molyneux zegt: "Ik heb wel wat [van PlayStation Move] gezien. Het is niet echt een verra ing, toch?" Molyneux denkt dat er wel degelijk een stap vooruit is genomen met de Playstation Move, maar het is volgens hem een kleinere stap dan dat er wordt gezet met de bewegingsgevoelige tehcniek van Microsoft's Project Natal.

Stoeien

"Ik denk dat PlayStation Move meer een apparaat is voor iemand die vaak games speelt dan voor iemand die slechts heel af en toe wilt spelen", voegt hij toe. "Als ontwikkelaar is het wel iets waar ik graag mee zou stoeien. Als consument zie ik overal mensen praten over bewegingsgevoelige controllers en het begint naar mijn mening een beetje te lijken op een wapenwedloop."

Molyneux geeft aan dat het uiteindelijk in de handen van de ontwikkelaars ligt wat er met de technologie gebeurt. "Sony maakt enkel de hardware, het gaat om wat de ontwikkelaars ermee doen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou