Modern Warfare 3 en Alan Wake 2 worden tijdens Gamescom-liveshow getoond

Modern Warfare 3 en Alan Wake 2 worden tijdens Gamescom-liveshow getoond

Show wordt morgenavond vanaf 20:00 uur uitgezonden

Er is een officiële trailer van Gamescom Opening Night Live uitgebracht.

Organisator en presentator Geoff Keighley deelde de trailer gisteren, en meldde daarbij dat games als Call of Duty: Modern Warfare 3, Alan Wake 2, Mortal Kombat 1 en de aankomende Cyberpunk 2077-dlc Phantom Liberty in ieder geval getoond zullen worden tijdens de show.

Elk jaar wordt Gamescom Opening Night Live op de vooravond van Gamescom in Keulen gehouden. Morgen, om dinsdag 22 augustus om 20:00 uur is het weer zover. De show van vorig jaar vulde ongeveer twee uur en bevatte meer dan 35 games.

De Gamescom Opening Night Live-show die aankomende dinsdag wordt uitgezonden richt zich volgens organisator en presentator Geoff Keighley niet op het onthullen van nieuwe games.

Keighley meldde vorige week al dat de liveshow vooral draait om het geven van updates van eerder aangekondigde spellen. "Het wordt een spannende show met nieuwe blikken op aankomende games zoals Alan Wake 2 en Black Myth: Wukong. Deze editie draait minder om het aankondigen van compleet nieuwe projecten, en meer om het geven van updates over de grootste games die binnen een jaar verschijnen."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop op een update van Ubisoft omtrent de remake van Splinter Cell tijdens Gamescom.

0
test

Het is wel echt stil omtrent de remake. Laatste nieuws was volgens mij dat het nog in conceptfase zat en hebben we wat artwork gezien. Drop tenminste een teaser nu zodat we een teken van leven hebben.

1
test

Helldivers 2 trailer met een datum en ik ben al tevreden

0

Aanbevolen voor jou