Modern Warfare 2: Top of flop ? | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In den Beginne

Net zoals de meeste mensen kon ik vanaf de eerste november niet meer slapen aangezien MW2 de elfde uit kwam. Eindelijk was het zover ik had MW2 ik stopte de disc in mijn PS3 en ik startte de game. Volgens mijn traditie begin ik altijd met de SinglepLayer en daarna de Multiplayer daarom begin ik ook met de singleplayer…

De singleplayer van MW2 was echt een avontuur vol actie al was deze van korte duur net zoals de singleplayer van MW1.  Het is niet echt realistisch in tegenstelling tot Bad Company 2 .
Na 6 uur en een half te gamen was het eindelijk zover ik kon beginnen met de Multiplayer. Ik startte de multiplayer en ik speelde een potje. Het was echt een leuk potje nog leuker als COD4. Ik was direct verslaafd , iedereen was nog slecht en er was niet echt een overwicht tu en de noobs en de ervaren gamers.

Na een tijdje

Na een tijdje begon de game me toch te ergeren, tijdens een potje TDM respawnde 2 keer achter elkaar een vijand naast me of de akimbo  model 1887 shotgun die veel te sterk was maar hier kwam even later toch een patch voor uit. Een potje FFA ging niet meer door de nuke - of de headshot boosters. De game is online wel leuk om te doen maar sommige dingen kloppen niet zoals de Raffica is beter dan de meeste a ault wapens.

Waar ik me nog het meeste aan erger is dat ik automatisch in een match wordt gegooid. Het vijandig team heeft dan vaak een chopper of een AC-130 en ja dan ga je dood indien je geen Cold Blooded Perk gebruikt , je gaat veel dood , overdreven veel. De noob tubers met hun rifle grenades en de campende coldblooders.

Maar toch

Iedereen heeft altijd kritiek op MW2 maar toch blijft iedereen het spelen dit is wel raar. Ik heb er tot nu toe veel leuke en stomme momenten mee gehad , ik zou zegge iedereen die de game slecht vindt moet overgaan op een andere game of COD4 weer spelen.

Dit is allemaal gebaseerd op de console versie van MW2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou