Mod verbetert graphics van Grand Theft Auto: The Trilogy

Mod verbetert graphics van Grand Theft Auto: The Trilogy

Modder nigeez werkt aan de GTA SA Project Texture Overhaul-mod, waarmee hij de textures in Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition verbetert.

Hij werkt specifiek aan San Andreas. Hoewel hij niet alle textures in het spel verbetert, gaat het wel om specifieke textures die opvallen. Door ze te vervangen moet het spel beter ogen. Het gaat onder andere om grote wegen, de stoep, zand, modder en rotsen. De modder laat weten dat hij nog lang niet klaar is en de game blijft verbeteren. Hier kan de mod gedownload worden.

De vernieuwde trilogie word sinds release gehekeld door pers en gamers vanwege de vele technische problemen. Rockstar heeft zich als gevolg daarvan verontschuldigd voor de staat van de collectie. Ook heeft het op pc de klassieke versies van de drie games uit de collectie weer beschikbaar gesteld. Inmiddels is er een eerste grote update voor de collectie uitgebracht.

Gamer.nl gaf een 4 aan GTA: The Trilogy - The Definitive Edition: "Twee decennia lang stonden de drie GTA-games uit het PlayStation 2-tijdperk symbool voor de opkomst van het openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid en tijdloze muziek gaven ons herinneringen voor het leven. Nu staan deze historische games in één klap symbool voor wat een remaster absoluut niet moet doen."

 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop toch dat Rockstar zelf ook nog met meer fatsoenlijke verbeteringen gaat komen. Zelfs als mega GTA fan kan ik niet anders dan flink teleurgesteld zijn in hoe Rockstar de afgelopen jaren is afgedwaald naar cash grabber met GTA online...

0
test

Wat ben ik blij dat ik de collectie niet blind heb gekocht. Ik heb al sinds een release van een muziek album vorig jaar besloten nooit meer een preorder te plaatsen. Want die viel toen zo tegen vergeleken met de liedjes die ter promotie as singles uit kwamen. Maar toch had ik even het idee deze gta collection op dag 1 te kopen. Gelukkig niet gedaan. Nu houd ik het wel bij herinneringen of misschien als ze het toch nog netjes kunnen fixen dan over een jaartje alsnog kopen. Maar nu vind ik het jammer dat Rockstar van een ontwikkelaar van perfectie( en dan bedoel ik dus kwa afwerking dus geen grote bugs en issues) naar een ontwikkelaar die snel even een remaster maakt en dat dan nog zo kan verknallen en uit geeft. Jammer. Ik dacht dat ze wel een soort trots zouden hebben op gta en kostte wat kost nooit willen verknallen. Maar blijkbaar doet het ze toch niet veel meer.

0
test

@watashi wa maurice desu. nee joh, helemaal geen trots, alleen maar inhaligheid. Met deze houding wordt GTA 6 net zo'n flater als Cyberpunk 2077

0

@oropher En daarom denk ik dat we een Red Dead 3 mogen verwachten in plaats van GTA 6, dat is een veel veiligere keus voor Rockstar.

0
test

@oropher Ja dat zou je wel zeggen. Ik heb er ook niet veel hoop op, maar kan zijn dat ze beseffen dat het daar meer vanaf hangt dan van een remaster. Wie weet zullen we het ooit weten

0

Aanbevolen voor jou