Mobiele versie PUBG meer dan 100 miljoen keer gedownload | Gamer.nl

Mobiele versie PUBG meer dan 100 miljoen keer gedownload | Gamer.nl

De mobiele versie van de populaire shooter PlayerUnknown's Battlegrounds is meer dan 100 miljoen keer gedownload. Dit maakt ontwikkelaar PUBG Corp. en uitgever Tencent href="http://www.gamasutra.com/view/pressreleases/324693/GLOBAL_PHENOMENON_PUBG_MOBILE_SOARS_PAST_100_MILLION_DOWNLOADS.php" rel="noopener noreferrer" target="_blank">bekend</a> vier maanden na het uitbrengen van de game.

PUBG Mobile werd in maart dit jaar uitgebracht op Google Play en de iOS App Store en heeft momenteel meer dan 14 miljoen actieve spelers per dag. Dit aantal aan downloads en actieve spelers per dag is waarschijnlijk groter, aangezien de landen China, Japan en Zuid-Korea hierin niet worden meegenomen.

In de eerste week van de release van PUBG Mobile was de game de meeste gedownloade mobiele game in meer dan 100 landen wereldwijd en na vier maanden is deze nog steeds zeer populair.

PUBG Mobile

PUBG Mobile-baas Vincent Wang bedankt vooral de gepa ioneerde spelers die hen inspireert met hun pa ie en toewijding. Daarnaast kondigt Wang aan aan meer content te gaan werken in de nabije toekomst. "We zullen doorgaan met het verhogen van de lat bij mobile gaming en te kijken om meer geweldige content later dit jaar uit te kunnen brengen."

Zowel PUBG Corp. als Tencent brachten geen cijfers uit over de inkomsten uit microtransacties in de game. Echter blijkt uit een rapport van SensorTower dat PUBG Mobile per dag ongeveer 650.000 dollar binnenhaalt mede door de introductie van de nieuwe Royale Pa .

PUBG Mobile is gratis te downloaden op Google Play en de App Store.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou