Mobiele Just Cause-game geannuleerd

Mobiele Just Cause-game geannuleerd

Early Access-versie was al speelbaar op Android

Square Enix heeft de ontwikkeling van Just Cause Mobile geannuleerd.

Dat heeft Anne-Lou Grosbois-Favreau, hoofd van de Just Cause-franchise bij Square Enix, laten weten aan spelers, die het vervolgens weer op Reddit plaatsten. "Het is met veel verdriet dat we het einde van de ontwikkeling van Just Cause Mobile aankondigen."

Een testversie was voor sommigen al speelbaar, maar die is gisteren offline gehaald. "Het is nooit makkelijk om dit soort aankondigingen te maken, zeker naar onze fans die wachten op de release. We stellen jullie ondersteuning op prijs." Mensen die Blue Diamons hebben gekocht - de premium munteenheid in de game - hebben hun geld volledig teruggekregen in hun Google Play-account.

Just Cause Mobile werd tijdens The Game Awards in 2020 aangekondigd. De free-to-play-shooter had een top-down-perspectief en zowel singleplayer- als multiplayermodi. Er waren sinds eind vorig jaar al geen updates meer voor de game uitgebracht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

wow dus zelfs in een test versie kan men al geld uitgeven. wat een slechte ontwikkeling. En iedereen accepteert dat blijkbaar ook :(

0

Aanbevolen voor jou