Mobiele Joe Danger-games zijn weer speelbaar

Mobiele Joe Danger-games zijn weer speelbaar

De mobiele versies van Hello Games-spellen Joe Danger Touch en Joe Danger Infinity zijn van forse updates voorzien, waardoor de games weer speelbaar zijn.

In 2010 en 2012 kwamen de kleurrijke stuntgames van de makers van No Man's Sky oorspronkelijk op PlayStation 3 en Xbox 360 uit, en een paar jaar later kwamen er ook mobiele versies uit. In 2017 besloot Apple 32-bit apps niet meer te ondersteunen in iOS11 en werden de games onspeelbaar.

Hello Games heeft de spellen nu aangepast om ze weer speelbaar te maken. "Het schaamden ons altijd in het geheim voor het feit dat No Man's Sky er voor heeft gezorgd dat Joe Danger geen liefde meer kreeg", aldus Sean Murray. "De laatste paar jaar was het een hobbyproject van ons om Joe Danger weer tot leven te wekken."

Beide games zijn van een soort remaster voorzien, waardoor de graphics en framerates verbeterd zijn. Ook ondersteunen de games nu bluetooth-controllers. Beide spellen kunnen nu voor 1,99 euro per stuk via de Apple Store gekocht worden. Mensen die de spellen ooit al hebben gekocht op iOS kunnen een gratis update downloaden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou