Mobiele game Street Fighter: Duel onthuld

Mobiele game Street Fighter: Duel onthuld

Capcom en Crunchyroll werken aan een mobiele Street Fighter-game genaamd Street Fighter: Duel.

De game wordt omschreven als "de eerste rpg binnen de franchise". In de game nemen spelers het op tegen Seth en het Shadaloo-leger van mechklonen. Daarvoor kan men een team van drie vechtersbazen samenstellen en kiezen uit meer dan veertig personages, waaronder Ryu, Chun-Li, Akuma en Cammy.

Men kan daarbij gevechten in real-time spelen - vergelijkbaar met gevechten uit de reguliere Street Fighter-games - of er voor kiezen om knokpartijen automatisch te laten verlopen. De game wordt free-to-play, maar er zijn drie verschillende in-game munteenheden waarmee onder andere cosmetische skins kunnen worden aangeschaft.

Street Fighter: Duel wordt in de loop van deze maand, waaronder in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Canada, uitgerold. Nederland lijkt daar nog niet bij te zitten, aangezien de content die de game beschrijft hier nog niet op de officiële Crunchyrol-website te bekijken is. Hieronder is wel de eerste trailer te bekijken.

Street Fighter: Duel is niet de enige nieuwe game binnen de franchise. Op 2 juni verschijnt Street Fighter 6 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc.

Watch on YouTube
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Drie verschillende in-game munteenheden? Dan weet je eigenlijk al wel genoeg. Dat is natuurlijk gewoon bedoeld om extra verwarring te zaaien en zo consumenten te manipuleren om meer uit te geven dan ze willen. Er is immers naar mijn idee geen enkele andere reden om het niet gewoon bij 1 munteenheid te houden.

0
test

@Robert-Frans Ik wist bij Mobile game al genoeg xD

0

Aanbevolen voor jou