Mobiele Call of Duty-game Project Aurora aangekondigd

Mobiele Call of Duty-game Project Aurora aangekondigd

Activision werkt aan een nieuwe, mobiele Call of Duty-game genaamd Project Aurora.

Dat kondigde het bedrijf via de officiële Call of Duty-site aan. Er zijn nog maar weinig details over de game, maar duidelijk is dat het een mobiel spel is binnen het battle royale-genre. Verder worden kernwoorden als "snel" en "precies" gebruikt.

Activision laat weten dat de game in ontwikkeling is en dat er binnenkort een kleinschalige alfatest wordt georganiseerd. Mensen kunnen zich hier niet voor inschrijven. Meer details over de game of een releasedatum zijn er nog niet, maar het bedrijf ziet het artikel op de site als het startschot van het naar buiten brengen van meer informatie.

Project Aurora is niet de enige Call of Duty-game op mobiel; Call of Duty Mobile is al geruime tijd beschikbaar - onlangs bleek nog dat het spel 650 miljoen keer is gedownload - en er wordt ook gewerkt aan een mobiele versie van Call of Duty Warzone.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk ook eindelijk een keer een Switch variant. Dat is mijn most-wanted Switch game op het moment.

0
test

@MikkelE30 Helemaal mee eens! Elke keer zie ik dat ze wel een mobile versie willen maken, maar er geen versie wordt gemaakt voor een console die al meer dan 100 miljoen consoles zijn verkocht, en dit jaar de PS4 zal inhalen (en met wat geluk voor Nintendo op weg is naar de meeste verkochte console ooit).

0
test

@MikkelE30 ander idee, wat nou als ze de Android playstore werkend krijgen op de switch, dan heb je meteen toegang tot alle mobiele games ;)

0
test

@-JK- Thanks, but no thanks.. Er staat geen kwaliteit in de Android playstore mijns inziens.

0

Aanbevolen voor jou