Mobiele app Pokémon Sleep verschijnt deze zomer

Mobiele app Pokémon Sleep verschijnt deze zomer

De mobiele app Pokémon Sleep moet ergens deze zomer beschikbaar komen.

Dat kondigde The Pokémon Company vandaag aan tijdens de Pokémon Presents-uitzending. De mobiele app voor iOS en Android houdt het slaappatroon van de gebruiker in de gaten. 

Spelers moeten hun smartphone bij hun kussen leggen, waarna de accelerometers in de telefoon het slaapgedrag analyseren. Afhankelijk van of mensen dommelen, dutten of sluimeren worden er specifieke soorten pokémon aangetrokken die in de app te zien zullen zijn.

Mensen kunnen in plaats van hun telefoon ook een speciale accessoire gebruiken, de Pokémon Go Plus+. In plaats van de smartphone kan deze Pokéball-vormige accessoire naast het kussen gelegd worden. De data wordt vervolgens wel naar de smartphone van de gebruiker gestuurd. De accessoire kan ook slaapliedjes laten horen en een wekker laten afgaan. 

De Pokémon Go Plus+ moet in ieder geval op 21 juli uitkomen. Zoals gezegd wordt de Pokémon Sleep-app in de loop van deze zomer uitgerold.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Naast het kussen leggen. Dan ligt het bij mij zo op de grond want ik draai nogal eens in mijn slaap :p

0
test

@Minoesh Net als iedereen als het goed is. :) Dus inderdaad beetje gek dat je het daar moet leggen. Zou nachtkastje ook niet werken? Anders zie ik weinig toekomst in dit.

0

@watashi wa maurice desu. Ja ik vraag me dat ook af. We gaan het in de toekomst horen :)

0

Aanbevolen voor jou