Mmo-oorlogspel Foxhole krijgt 1.0-versie op 28 september

Mmo-oorlogspel Foxhole krijgt 1.0-versie op 28 september

Na vijf jaar in bèta komt de 1.0 versie van Foxhole uit op 28 september. De update gaat gepaard met nieuwe gameplay-elementen zoals vlammenwerpers, treinen en door spelers gebouwde fabrieken.

Foxhole is een top-down mmo waar grote groepen spelers op servers die voor een langere tijd online blijven oorlog voeren. Spelers houden zich bezig met vechten aan de frontlinie, het opbouwen van depots en het vervoeren van goederen naar het front.

De 1.0-update heet Inferno en brengt onder andere vlammenwerpers en nieuwe tanks met zich mee. Ook brengt het treinen en treinsporen naar de game, zodat logistiekspelers goederen en andere spelers via rails naar het front kunnen brengen.

Eerder dit jaar staakte een groep spelers in-game tegen ontwikkelaar Siege Camp. De groep logistiekspelers was het niet eens met de manier hoe de logistiek van de game opgebouwd was, voornamelijk dat het te langzaam duurde om een oorlog te onderhouden. Na 49 dagen van staken kwam Siege Camp met nieuwe updates om spelers tegemoet te komen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou