Minder rente in Animal Crossing: New Horizons

Minder rente in Animal Crossing: New Horizons

Spelers krijgen vanaf nu minder rente bij de bank in Animal Crossing: New Horizons. Dat komt door de grote april-update die is uitgekomen.

In Animal Crossing: New Horizons is het mogelijk om slapend rijk te worden door geld op de bank te zetten en gewoon lekker en een graantje mee te pikken van de rente die een speler erop krijgt. Maar in de nieuwe april-update is die rente verlaagd. Na de update krijgen spelers daarover meteen een brief van de Bank of Nook. Hiermee Wil Nintendo voorkomen dat er te grote groep gamers enorm rijk worden. Om spelers toch een beetje tegemoet te komen, krijgen ze een gratis tapijt.

Met hoeveel de rente is verlaagd is niet zeker en of Nintendo nog andere veranderingen in de in-game-economie heeft doorgevoerd is ook niet bekend. De april-update is wel beschikbaar om te downloaden.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over de game.

Animal Crossing: New Horizons

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als dat de reden is van de rente verlaging is dat een druppel op een gloeiende plaat. Ik speel het spel voor mijn ontspanning, elke dag eventjes. Maar er zijn nu al genoeg spelers die het spel volledige kapitaliseren, Villagers verkopen voor 800 Nook Tickets, of spelers om een fooi van 300k bells vragen om hun eiland open te stellen voor turnip verkopen. Genoeg greedy gamers te vinden, ik speel het lekker met vrienden op een rustige manier, maar genoeg mensen die het systeem proberen te fucken en bijvoorbeeld raymond verkopen voor belachelijke prijzen. Ik hoop snel op een nieuwe Amiibo series zodat al deze mafkezen er geen geld meer aan verdienen.

0

Offtopic:Ik zou wel graag alle fruitbomen willen kopen. Ik speel het zonder vrienden. Ik wil niet perse online naar iedereen toe voor fruit en dergelijke. Iemand nog tips hierin? Ik zat al een beetje op reddit te kijken naar dodo codes maar twijfel nog een beetje. Hopelijk kan ik straks gewoon alle fruitsoorten kopen.

0
test

@NeoRoy Je kunt toch gewoon naar een willekeurig gegenereerd eiland reizen? Die zullen weer hun eigen soorten fruit hebben, zodat je door veel te reizen uiteindelijk alle fruitsoorten kunt verzamelen en herplanten op je eigen eiland.

0
test

@Robert-Frans wel duurt die manier een eeuwigheid, maar in theorie zou je dan alles wel moeten krijgen. Fruit online bij andere mensen hun eiland halen is toch wel de snelste manier.

0
test

@Robert-Frans Tot zover ik het begrijp is het als volgt: Er zijn 4 soorten fruit (sinasappel, appel, kersen, en peer) en kokosnoten: -Er is een fruit dat native op je eiland groeit. -Er is een fruit die je van je moeder krijgt (3 stuks early game) -Er is een fruit die je van een nook mile eiland kunt halen -Er zijn kokosnoten die iedereen van een nook mile eilan kan halen. Om alle fruitsoorten te krijgen zul je voor de vierde echt bij iemand op bezoek moeten.

0

Aanbevolen voor jou