Microsoft-patent verandert smartphone in mobiele Xbox

Microsoft-patent verandert smartphone in mobiele Xbox

Microsoft heeft een patent vastgelegd voor een technologie waarmee smartphones in mobiele Xbox-consoles worden veranderd.

Het vorig maand geregistreerde patent is niet voor de controller-onderdelen zelf, maar voor een oplaadmechanisme voor het apparaat. Het gaat hierbij om twee onderdelen die aan de uiteinden van een smartphone kunnen worden gekoppeld. Er wordt gesuggereerd dat deze controller vervolgens gebruikt kan worden om games via Project xCloud te streamen.

Hoewel het Xbox-merk niet wordt genoemd in het patent, lijken de knoppen op de controller-onderdelen erg op de knoppen van een Xbox-controller. Ook zitten er speakers en een ingang voor een koptelefoon op. De illustraties van het patent hieronder geven een beeld van hoe dit er uit zou zien, maar designer Sarang Sheth heeft een mock-up gemaakt voor nog meer duidelijkheid.

Het is niet duidelijk wanneer Microsoft het product dat uit dit patent voortvloeit gaat onthullen. Microsoft houdt op 19 augustus wel een Inside Xbox-aankondiging. Later op die dag is er een openingsshow van Gamescom, geproduceerd door Geoff Keighley.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

ALs ze op deze manier kunnen voorkomen dat je telefoon binnen een kwartier op is is dat natuurlijk super slim.

0

@kleinekoosjer had er nog niet over na gedacht. Maar goede kans dat dit zo is. Ook worden zwakkere telefoons op eens gaming foons!

0

Aanbevolen voor jou