Microsoft maakt zich geen zorgen over Xbox Series X-productie

Microsoft maakt zich geen zorgen over Xbox Series X-productie

Microsoft maakt zich voorlopig nog geen zorgen over de productie en levering van de Xbox Series X. Dat maakte CEO, Satya Nadella, onlangs bekend in een interview.

De CEO ging in gesprek met het Amerikaanse mediaplatformCNBCover de economische stand van Microsoft tijdens de coronapandemie. Nadella stelt dat het bedrijf er financieel beter voorstaat dan tijdens de vorige economisch recessie. Uiteindelijk ging het gesprek toch ook over de nieuwe console van Microsoft, de Xbox Series X. Eerder voorspelden analisten dat de kans groot was dat de nieuwe generatie Xbox samen met de PlayStation 5 vertraging gingen oplopen.

Nadella zegt dat de productie vooralsnog volgens planning gaat. Hij kan geen volledige toezegging geven, maar volgens hem komt de aanvoer van onderdelen langzaam weer op gang. Hierdoor kan de productie van de Xbox Series X doorgaan. Wel zegt de CEO zich een beetje zorgen te maken over de vraag en het aanbod van de console als die dit najaar uitkomt. Door het coronavirus heeft de economie een zware klap gehad. Nadella durft niet te zeggen of mensen zich een nieuwe Xbox kunnen permitteren als hij uitkomt.

De Xbox Series X komt ergens dit najaar uit. Lees hier een overzicht van alle feiten en geruchten over de nieuwe console van Microsoft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Zolang we nog steeds stijgende zijn in aantallen en er steeds minder IC plekken zijn blijft iedereen gewoon lekker binnen.. Je hebt er duidelijk weinig kaas van gegeten.. groeps immuniteit is een wapen dat later zal kunnen helpen.. maar tot die tijd moet je alles op alles zetten om uit te rekken zodat er controlle blijft in de ziekenhuizen. Zo niet; zullen er veel meer doden volgen.. Dus vooral geen feesten, niet als een tokkie gaan samenklonteren en je gewoon zoveel mogelijk afsluiten!! On-topic: Day 1 whoop whoop!!

0
test

@denver Jij bent niet goed bij je paas-ei!! Je hebt duidelijk geen idee waar je het over hebt. Ik zou je er maar eens snel in gaan verdiepen voordat je zulke uitspraken uitkraamt! Ik mag toch hopen dat we er allemaal voor zorgen dat het virus zich juist niet verspreid. Het is helemaal niet bekend of je er juist tegen immuun voor word als je het hebt gehad

0

@Ryme Heb je die toespraak wel gezien? Wat is dan de oplossing nog een jaar leven in de huidige situatie of een lockdown waarbij de besmettingen juist meer worden zodra deze weer word opgeheven? Wij ouders worden het meest getroffen door de maatregelen en doordat onze kinderen thuis zitten kunnen sommige van ons niet eens gaan werken en dus geen Xbox Series X gaan aanschaffen. Het is bekend dat als meer mensen de ziekte hebben gehad de besmettingen gaan afnemen dus de ouderen verplicht binnen houden en afzonderen zou de oplossing en bescherming voor ze kunnen zijn terwijl de rest van de samenleving normaal kan doorgaan zonder dat zzpers en kleine ondernemingen er aan kapot gaan. De huidige maatregelen kunnen niet nog weken doorgaan en als jij denkt van wel ben je zelf niet goed bij je paas-ei :) En nu weer terug naar de games!!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou