Microsoft komt met familie-abonnement Xbox Live Gold | Gamer.nl

Microsoft komt met familie-abonnement Xbox Live Gold | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bij het familie-abonnement wordt één van de vier accounts gezien als hoofdaccount. Deze persoon kan als enige Microsoft-punten aanschaffen en bepaalt de leeftijdsrestricties voor de andere familieleden. Zo kunnen ongeschikte games en films op basis van de leeftijdswaardering uitgeschakeld worden. In specifieke gevallen kunnen echter wel uitzonderingen worden gemaakt.

Discu ies

Op Xbox.com worden statistieken bijgehouden die inzicht geven in hoeveel tijd er in games wordt gestoken. Volgens Microsoft helpt dit "het aanmoedigen van discu ies over veiligere en gebalanceerdere game- en entertainmentgewoontes". Speciaal voor mensen met een familie-abonnement zullen regelmatig speciale aanbiedingen worden gedaan en zal exclusieve content beschikbaar worden gesteld.

Het familie-abonnement is vooralsnog alleen aangekondigd voor de Verenigde Staten en zal daar lanceren in november, tegelijk met Kinect. Of er in Europa een vergelijkbare abonnementsvorm komt is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou