Microsoft geeft gratis downloadbare content Alan Wake weg | Gamer.nl

Microsoft geeft gratis downloadbare content Alan Wake weg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er is nog weinig bekend over de downloadbare content voor Alan Wake. Ergens dit jaar moeten downloadbare episodes verschijnen die wat meer inzicht geven in het verhaal van de game. Het is ook nog niet bekend hoe duur de DLC wordt en hoeveel er precies met de code gedownload kan worden. Microsoft heeft tevens een online winkel voor Alan Wake geopend, waarin diverse merchandise van de game gekocht kan worden.

Alan Wake komt op 14 mei exclusief op Xbox 360 uit en draait om een gelijknamige schrijver die met zijn vriendin tot rust wil komen in het stille plaatsje Bright Falls. Plots verdwijnt zijn vriendin echter en vindt hij pagina's uit een boek waarvan hij zich niet kan herinneren die geschreven te hebben. Alles wat op de pagina's staat komt ook uit in het echt. De game doet denken aan series als Twin Peaks en boeken van Stephen King. De game is verdeeld in verschillende 'afleveringen', zodat het tijdens het spelen net lijkt alsof de speler door een eerste seizoen van een televisieserie speelt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou