Pc-versie Metro Exodus Enhanced Edition ondersteunt DualSense nu volledig

Pc-versie Metro Exodus Enhanced Edition ondersteunt DualSense nu volledig

De pc-versie van Metro Exodus Enhanced Edition ondersteunt de DualSense-controller nu volledig.

Daarmee is het de eerste game op pc die de haptic feedback en adaptive triggers van de PlayStation 5-controller ondersteunt. Op forum Resetera wordt onder andere gedemonstreerd hoe de triggers weerstand geven bij het overhalen van de trekker van een geweer.

De ondersteuning werd toegevoegd in een hotfix voor de game, die ook problemen met dlc, Vsync en bepaalde videokaarten oplost.

Metro Exodus Enhanced Edition betreft een geüpgradede versie van de game, met onder andere geavanceerdere ray-tracing. Op 18 juni verschijnt de gratis upgrade ook voor PlayStation 5 en Xbox Series X, die een 4K-resolutie en framerate van 60 fps toevoegt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb de game al uitgespeeld op xbox en pc maar, het spreekt me nog wel aan om met de ps5 controller te doen misschien als ps5 versie uit is

0
test

Wie gaat `r nou een first person shooter op pc met een controller spelen?

0
test

@kr1z ik? Het is een singleplayer game dus lekker achterover in de stoel zitten terwijl je word meegenomen in de wereld en het verhaal, dat is geweldig! Maar wie gaat hier nou in Godsnaam over zeiken?? Laat mensen lekker zelf bepalen wat voor hun het fijnste is toch? 👌🏻

0
test

@Markus88 van mij mag iedereen doen waar ze zin an hebben , maar als je met keyboard en muis ken spelen , maar kiest voor n controller vind ik persoonlijk vreemd. First person shooters zijn nou geen games die ik achterovergeleund speel; juist met mn neus zowat tegen mn monitor ..any way veel plezier dr mee als jij dat leuk vind.

0
test

@kr1z ik speel nooit met toetsboard en muis kan het niet. Vroeger wel doom en Duke nukem gespeeld op pc met muis en toetsenbord maar zolang al controller gewend dat ik het fijner vind.

0
test

@hulstpower aight. Misschien is WASD niet je ding (mijn ding iig niet) Probeer t is n x op deze manier: Muis: Lopen : rechter muis knop Sprint : achterste duimmuisknop Zoom : voorste duimmuisknop Reload : middel muis knop naar achter Je krachtigste wapen (shotgun oid) : middle muis knop naar voren. Granaat : middle muisknop (en als je nog een xtra knop op je muis hebt : change ammo of granaat type) Keyboard: straffe links : Z (pink) straffe rechts : V (wijsvinger) Naar achter : X (ringvinger) crouch : C (middelvinger) Jump: space (duim) Melee : A (pink van z naar a) Op die manier kan je bijna alles met alleen je muis. (dus met 1 hand) Je linker hand heb je vrij om een biertje in te doen of zo ;)...tenzij je moet bukke, springen, een klap mot uitdelen of straffen. En neem een muis waarbij je duim en pink op de muis zelf rusten ipv over je buro slepen (b.v. Speedlink Decus ...die heeft zelfs nog een 2e xtra button die ik voor de krachtigste power gebruik.) En (nu ik toch bezig ben ;) ) : neem keramieke muis voetjes; zweeft je muis over je buro.

0

@kr1z En toch speelt het overgrote deel van competitive shooters op controller OP PC! Go figure

0
test

@rreloaderr ok dat wissik nie. ik en mn maten spelen fps op pc met m en k. 3d p (en platform) games met controller Race met stuurtje en vlieggames met joystick Ik dacht dat iedereen dat dee...blijk baar niet

0

Aanbevolen voor jou