Meta Quest 2 kopen: Alle winkels en informatie op een rij

Meta Quest 2 kopen: Alle winkels en informatie op een rij

De Meta Quest 2, voorheen bekend als de Oculus Quest 2, is al een paar jaar uit. Toch wordt de vr-bril in prijs verhoogd. Hieronder vind je een overzicht van alle winkels waar de Quest 2 op voorraad is, inclusief bijbehorende prijzen.

"Quest 2 is voor 349 euro de meest betaalbare en eigenlijk ook de beste vr-bril van dit moment. Het apparaat werkt geweldig voor kamervullende vr, zowel stand-alone als op pc", zo luidde ons oordeel over de Meta Quest 2 in oktober 2020. Meta wist het voorgaande model op veel fronten te verbeteren om een uitstekende op zichzelf staande vr-bril, die ook goed fungeert in combinatie met een pc. 

Destijds werd de vr-bril voor 349 euro - voor het 64GB-model - op de markt gebracht, met een 128GB- en 256GB-versie als luxere varianten. Recent werd echter bekend dat de prijs van de vr-bril vanaf 1 augustus 2022 zo'n 100 dollar stijgt, met vermoedelijk een vergelijkbare prijsstijging voor Europa in het verschiet. 

Meta - het moederbedrijf van Facebook en tevens de eigenaar van Quest-ontwikkelaar Oculus - claimt dat de prijsstijging noodzakelijk is. De kosten om de bril te produceren zouden namelijk ook omhoog zijn gegaan.

Daarom vind je hieronder een voorraadchecker voor de Meta Quest 2. Onze Stock Alert laat automatisch zien waar de vr-bril beschikbaar is. Zodra er voorraad is krijg je een geluidje te horen en kleurt het gebied geel bij de webshop in kwestie. Je hoeft de pagina niet te refreshen, Stock Alert wordt live geüpdatet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wow, alternate vraagt nu al 100 euro meer, en Unbound XR is gewoon 150 euro meer, die powerbank is echt geen 150 euro, dan kun je beter gewoon los kopen en een losse powerbank bijkopen. dat zijn echte oplichters zeg. Beste is dan gewoon bij CoolBlue of rechtstreeks van Meta/Oculus, dan betaal te tenminste niet extra.

0

Kijk Sony, en alle andere bedrijven.. draadloos is wat we willen

0

@Tyranus Toch niet. Je kan niet met complete PS5 hardware op je hoofd lopen. Quest 2 standalone is leuk voor momenten, maar de kwaliteit met kabel in combinatie met een fatsoenlijke game pc is een wereld van verschil.

0
test

@Jelster Stand-alone is iets anders dan draadloos tho. Meta Quest 2 met Air Link/Virtual Desktop is gewoon een optie. Ik denk dat de gemiddelde gamer zijn best moet doen om het verschil met de bekabelde versie te merken. Ik heb Alyx draadloos gespeeld, en daar heb ik geen seconde spijt van.

0

@Jelster De Quest 2 kan je via Airlink gewoon draadloos op je pc aansluiten en ik denk dat Tyranus daar ook op doelt. Dat zou gewoon bij een PS5 kunnen ook als ze hun hardware erop hadden voorbereid of er extra voor maken.

0

Aanbevolen voor jou