Mensen helen in I Am Jesus Christ

Mensen helen in I Am Jesus Christ

Een nieuwe developer diary van I Am Jesus Christ toont hoe spelers mensen kunnen helen.

Ontwikkelaar SimulaM toont een van de minigames die in de game zitten waarmee uitgebeeld wordt hoe Jezus mensen heelt. Daarvoor wordt de kracht van de Heilige Geest gebruikt. Jezus komt in de bloedbaan van een personage terecht waar hij een virus uitroeit. Er moeten ook andere minigames zijn om andere mensen te helen.

I Am Jesus Christ, waarin spelers in de huid van de Messias kruipen, werd in 2019 aangekondigd. In de game reizen spelers rond als Jezus en bewerkstelligen ze diverse wonderen die ook in de Bijbel voorkomen. Zo wordt een blinde man genezen, zodat hij weer kan zien. Wanneer er een wonder gebeurd, wordt er een foto van gemaakt en in een soort logboek opgeslagen.

De game is in ontwikkeling voor pc, maar een releasedatum is niet bekend. Afgelopen zomer werd al aangekondigd dat I Am Jesus Christ op Unreal Engine 5 draait.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou willen deze scam, ow ik bedoel "game" iets minder aandacht zou krijgen.

0
test

Jongens, kunnen we kappen met berichtgeving rond deze troep? Dit mag geen eens een game heten en begint echt genant te worden. Ik kan zo 25 games noemen die meer aandacht verdienen maar waar met geen woord wordt gerept op deze site. Waarom krijgt dit zoveel aandacht? Vanwege het controversiele onderwerp? Dat alleen is gekozen omdat de maker weet dat hij dan aandacht krijgt? Kap er gewoon mee.

0
test

@The_Stifmeister In de afgelopen 3 jaar maar 7 berichten... Als je de titel al ziet, klik je toch lekker niet man en stuur je een mailtje naar de redactie.

0
test

@The_Stifmeister jij helpt nu ook mee aan de aandacht geven aan deze game. Klik gewoon niet inderdaad als de titel je niet interesseert. (Mij doet dit ook niks overigens, maar ik ga niet lopen zeiken)

0

Aanbevolen voor jou