Mega Man krijgt eigen live action-film | Gamer.nl

Mega Man krijgt eigen live action-film | Gamer.nl

Ontwikkelaar Capcom heeft aangekondigd dat Mega Man een eigen live action-film gaat krijgen. Capcom zegt Mega Man een eigen film te geven ter viering van het 30-jarig bestaan van de franchise.

In een persbericht maakt Capcom bekend dat de film wordt geregi eerd door Henry Joost en Ariel Schulman, die voorheen al betrokken waren bij de productie van films als Catfish en Paranormal Activity 3. De film wordt tevens geproduceerd onder de studio 20th Century Fox. De film zou simpelweg de titel 'MEGA MAN' moeten dragen.

De ontwikkelaar zegt met de film meerdere doelgroepen te willen bereiken. De ontwikkelaar wil niet alleen game-liefhebbers bereiken, maar ook liefhebbers van actiefilms. Op deze manier wil Capcom de film toegankelijk maken voor meer doelgroepen. De Mega Man-film zou de e entie van games intact moeten houden en tegelijkertijd de waarde van entertainment bevatten van een Hollywood-film.

Mega Man

Eerder vandaag brachten wij de review uit van Mega Man 11, waar het er onder andere in slaagt om de nostalgische snaar bij spelers te raken met kla ieke gameplay.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou